Advertisement

Φαιη Σκορδα - Sok Etsi Htan H Faih Skorda Sta 22 Ths Kayto Montelo Sthn Italia Fwto Prin Tis Plastikes Gossip Athens Magazine - Πώς γιόρτασε η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας;

Φαιη Σκορδα - Sok Etsi Htan H Faih Skorda Sta 22 Ths Kayto Montelo Sthn Italia Fwto Prin Tis Plastikes Gossip Athens Magazine - Πώς γιόρτασε η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας;. Η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου τα είπαν on air σε ζωντανή σύνδεση. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε όσα ακούσαμε στο πρωινό… σήμερα στην εκπομπή η φαίη μας παρουσίασε μια νέα μέθοδο αντιγήρανσης με υαλουρονικό και το έκανε με τον. Η φαίη σκορδά ξεκίνησε την εκπομπής της «το πρωινό», ετοιμάζοντας το πρωινό γεύμα στους συνεργάτες της. «η φαίη έχει κάτι εσώρουχα κόλαση, πραγματικά!», είπε αρχικά η σάσα.

Δείτε πόση διαφορά ηλικίας έχει με τον σύντροφό της. Πώς γιόρτασε η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας; Έχουν περάσει 10 χρόνια από όταν η φαίη σκορδά ξεκινούσε το πρωινό με τον γιώργο λιάγκα. «η φαίη έχει κάτι εσώρουχα κόλαση, πραγματικά!», είπε αρχικά η σάσα. «η διαδικασία του διαζυγίου μου είναι μια διαδικασία που έχει τελειώσει.

Prasino Fws Gia Faih Skorda Alla Me Allages
Prasino Fws Gia Faih Skorda Alla Me Allages from www.newsit.gr
Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω. «στην τήνο δίνεις ρέστα σε εσώρουχα! Πώς γιόρτασε η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας; Έξοδος χωρίς ίχνος μακιγιάζ μαζί με τα παιδιά της στα νότια προάστια. Φαίη σκορδά με μια ματιά. Έχουν περάσει 10 χρόνια από όταν η φαίη σκορδά ξεκινούσε το πρωινό με τον γιώργο λιάγκα. Εντυπωσίασε η πρόσφατη εμφάνιση της με total leather look. Είναι δίπλα μας», είπε η παρουσιάστρια μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση του δημήτρη μοθωναίου.

Η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου τα είπαν on air σε ζωντανή σύνδεση.

Η φαίη είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, πάντα κομψή και στυλάτη. Και συνέχισε με περισσότερες λεπτομέρειες: «εγώ που ντρέπομαι και δεν δείχνω την κοιλιά μου…», παραδέχθηκε η φαίη, όσοι οι ειδικοί αποκάλυπταν δημόσια τα «μυστικά». Η σκορδά έκρυβε το πρόσωπο της από αμηχανία, επιβεβαίωσε όμως τη συνεργάτιδα της για τα εσώρουχα της. Η φαίη σκορδά είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και διατηρεί τις αναλογίες της παρά και το ότι έχει γίνει δύο φορές μαμά. Αυτή κι αν είναι είδηση και την έδωσε η ίδια η φαίη σκορδά μέσα από την εκπομπή της «το πρωινό»! «η φαίη έχει κάτι εσώρουχα κόλαση, πραγματικά!», είπε αρχικά η σάσα. «στην τήνο δίνεις ρέστα σε εσώρουχα! Έξοδος χωρίς ίχνος μακιγιάζ μαζί με τα παιδιά της στα νότια προάστια. Μια διαφορετική τηλεοπτική συνάντηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το μεσημέρι της τετάρτης αφού η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου συναντήθηκαν για πρώτη φορά on air για χάρη γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Δεν είναι μαγική εικόνα, είναι πραγματικότητα. Η φαίη σκορδά ξεκίνησε την εκπομπής της «το πρωινό», ετοιμάζοντας το πρωινό γεύμα στους συνεργάτες της.

❯ ❮ αρχική γονείς διάσημοι γονείς h φαίη σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης! «εγώ που ντρέπομαι και δεν δείχνω την κοιλιά μου…», παραδέχθηκε η φαίη, όσοι οι ειδικοί αποκάλυπταν δημόσια τα «μυστικά». Το «πρωινό» συνάντησε το «love it» με τα μέλη των δυο εκπομπών να κάνουν διάλογο σε από κοινού ζωντανή σύνδεση, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα. Μετά τα πρώτα τρία χρόνια του mega, η παρουσιάστρια μετακόμισε από τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης μέχρι τον κορονοϊό, η φαίη σκορδά ελίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό.

Poios Eipe Thn Faih Skorda Poly Asxhmh Sto Instagram Vid To10 Gr
Poios Eipe Thn Faih Skorda Poly Asxhmh Sto Instagram Vid To10 Gr from www.to10.gr
❯ ❮ αρχική γονείς διάσημοι γονείς h φαίη σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης! Η φαίη είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, πάντα κομψή και στυλάτη. Εντυπωσίασε η πρόσφατη εμφάνιση της με total leather look. Αυτή κι αν είναι είδηση και την έδωσε η ίδια η φαίη σκορδά μέσα από την εκπομπή της «το πρωινό»! Συγκεκριμένα, σκορδά και λιάγκας σημείωσαν 11.4% στο δυναμικό κοινό, πίσω από τις εκπομπές κοινού ενδιαφέροντος του open και του star, που είχαν 15.9% και 11.9% αντίστοιχα. Φαίνεται πως το διαζύγιο της φαίης σκορδά εκτός από αλλαγές στη ζωή της θα φέρει και αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση! Γερά τα «χτυπήματα» του ανταγωνισμού στην τηλεθέαση. Η ιωάννα μαλέσκου ακόμη, ανέφερε ότι τα πειράγματα που κάνει ο γιώργος λιάγκας στη φαίη στον αέρα του «πρωινού» είναι πολύ χαριτωμένα, με την ίδια να λέει ότι αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε και στο παρελθόν ενώ πλέον έχει συνέχεια.

Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες της.

Είναι δίπλα μας», είπε η παρουσιάστρια μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση του δημήτρη μοθωναίου. Το instagram της παρουσιάστριας αποτελείται κυρίως από posts με τα outfits που επιλέγει στην εκπομπή της. H πρόσκληση στη φαίη σκορδά. Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες της. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Το αθλητικό look και η λεπτομέρεια. Οι λόγοι που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον λιάγκα. ❯ ❮ αρχική γονείς διάσημοι γονείς h φαίη σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης! Το «πρωινό» συνάντησε το «love it» με τα μέλη των δυο εκπομπών να κάνουν διάλογο σε από κοινού ζωντανή σύνδεση, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας. Είναι μια γυναίκα που κλέβει τις παραστάσεις σε όλες τις πιθανές εκδοχές. Η ανακοίνωση στον αέρα του πρωινού που δεν περιμέναμε! Έχουν περάσει 10 χρόνια από όταν η φαίη σκορδά ξεκινούσε το πρωινό με τον γιώργο λιάγκα. Η φαίη σκορδά είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος.

Φόρεσαν 2 φορέματα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Γερά τα «χτυπήματα» του ανταγωνισμού στην τηλεθέαση. «η διαδικασία του διαζυγίου μου είναι μια διαδικασία που έχει τελειώσει. Μετά τα πρώτα τρία χρόνια του mega, η παρουσιάστρια μετακόμισε από τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης μέχρι τον κορονοϊό, η φαίη σκορδά ελίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό. Συγκεκριμένα, σκορδά και λιάγκας σημείωσαν 11.4% στο δυναμικό κοινό, πίσω από τις εκπομπές κοινού ενδιαφέροντος του open και του star, που είχαν 15.9% και 11.9% αντίστοιχα.

Afwnh H Faih Skorda Den Paei O Noys Soy Ti Ekane O Mikros Gios Ths Dhmhtrhs Pics Vid To10 Gr
Afwnh H Faih Skorda Den Paei O Noys Soy Ti Ekane O Mikros Gios Ths Dhmhtrhs Pics Vid To10 Gr from www.to10.gr
H φαίη σκορδά μετά την συνέντευξη με την σαλαγκούδη: Γενέθλια για τη φαίη σκορδά: Η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου τα είπαν on air σε ζωντανή σύνδεση. Η φαίη σκορδά ξεκίνησε την εκπομπής της «το πρωινό», ετοιμάζοντας το πρωινό γεύμα στους συνεργάτες της. Μια διαφορετική τηλεοπτική συνάντηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το μεσημέρι της τετάρτης αφού η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου συναντήθηκαν για πρώτη φορά on air για χάρη γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Αυτή κι αν είναι είδηση και την έδωσε η ίδια η φαίη σκορδά μέσα από την εκπομπή της «το πρωινό»! ❯ ❮ αρχική γονείς διάσημοι γονείς h φαίη σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης! Πολύ θλιβερό πόσοι άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί.

Δείτε πόση διαφορά ηλικίας έχει με τον σύντροφό της.

Το instagram της παρουσιάστριας αποτελείται κυρίως από posts με τα outfits που επιλέγει στην εκπομπή της. Ξεκίνησε σαν θεατρολόγος στη βόρεια ελλάδα. Η φαίη σκορδά είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Τι είπαν οι δυο εντυπωσιακές παρουσιάστριες; Δημιουργεί πάντα την τέλεια εικόνα, στην καθημερινή πρωινή εκπομπή τι να πρωτοπούμε για την φαίη σκορδά! Έχουν περάσει 10 χρόνια από όταν η φαίη σκορδά ξεκινούσε το πρωινό με τον γιώργο λιάγκα. H πρόσκληση στη φαίη σκορδά. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. Τετάρτη 10 φεβρουαρίου 2021, 20:15. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια.

Post a Comment

0 Comments